Varför laddas GOAT så långsamt?

Uppdaterad den 2024/04/15
(1) Under normala förhållanden kan GX ladda från 0 % till 100 % på cirka 140 minuter. När strömmen är mindre än 20 % återvänder GOAT automatiskt till dockningsstationen för laddning. När strömmen når 80 % fortsätter GOAT automatiskt att klippa. Den laddas från 20 % till 80 % på cirka 100 minuter.
(2) När temperaturen i dockningsstationens batteri är ≤8 °C blir laddningstiden längre eftersom den växlar till låg laddning (3–5 timmar för fulladdat batteri) för att skydda batteriet.
(3) Batteriet åldras efter långvarig användning, vilket kan leda till längre laddningstid.
Om inget av ovanstående stämmer kontaktar du ECOVACS kundtjänst.