Varför återvänder GOAT automatiskt till dockningsstationen när jag har pausat klippningen i appen?

Uppdaterad den 2024/04/15
För att förhindra att GOAT stängs av automatiskt på grund av att batteriet tar slut eftersom den varit utanför dockningsstationen under lång tid, så återvänder GOAT automatiskt till dockningsstationen om en klippuppgift som startats i appen har varit pausad i mer än 30 minuter. Du kan dock återuppta uppgiften, och då kör GOAT automatiskt till pausplatsen och fortsätter klippa.