Varför tas klippningen i schemat bort automatiskt?

Uppdaterad den 2024/04/15
(1) När GOAT har stängts av och startats om tas klippningen i schemat bort.
(2) GOAT har gjort en uppgradering av den fasta programvaran (kontrollera om Tyst uppgradering är aktiverad i inställningarna). Den startar om automatiskt under uppgraderingen, vilket gör att klippningen i schemat tas bort. (3) Om GOAT flyttas manuellt fastställer maskinen att den har nått ett nytt klippområde och börjar klippa igen.