Jag lyfte upp min GOAT. Varför låstes den inte direkt och gav ifrån sig ett larm?

Uppdaterad den 2024/04/15
(1) Kontrollera att det relaterade larmet är aktiverat i Inställningar > Fler inställningar > Säkerhetsinställningar. Om det inte är aktiverat utlöses inte larmet när roboten är i standbyläge eller uppgiften stoppas.
(2) Om GOAT lyfts under drift kommer den automatiskt att försöka ta sig loss i 10 sekunder för att undvika felaktig larmutlösning. Efter 10 sekunder låses den automatiskt och avger ett larm.