Kan dockningsstationen placeras på en plats där det inte finns gräsmatta, t.ex. under en markis eller i ett garage?

Uppdaterad den 2024/04/15
Vi rekommenderar att dockningsstationen placeras på en plats på gräsmattan där ytan är plan och sikten är fri, och förankras mot marken med de medföljande fästena för att förhindra att stationen rör sig. Mer information finns i användarhandboken. Obs! Sidan med etiketten ska vara nära gräsmattan. Om du vill installera stationen på en hård yta intill gräsmattan (förutsatt att gräsmattan och den hårda ytan är på samma höjd, dvs. inga
steg och mellanrum finns) hittar du mer information i användarhandboken.