Varför kan inte GOAT hitta eller ansluta korrekt till dockningsstationen?

Uppdaterad den 2024/04/15
1) Kontrollera om dockningsstationen är defekt: Om dockningsstationens indikator är släckt.
*Om något fel uppstår på dockningsstationen bör du kontakta ECOVACS kundtjänst.
(2) Kontrollera att stationen är korrekt installerad enligt användarhandboken. GOAT återvänder till stationen i moturs riktning längs gräsmattans kant. Det finns vissa regler för stationens placeringsriktning. Mer information finns i användarhandboken.
(3) Kontrollera att dockningsstationen inte är påslagen eller delvis avstängd.
(4) Kontrollera om dockningsstationen har flyttats till en annan plats.
(5) Kontrollera om returvägen till laddning har blockerats eller om det finns hinder inom 1 meter från dockningsstationen.
(6) Kontrollera om den vita reflekterande filmen inuti dockningsstationen är täckt eller skadad.
(7) Kontrollera om det finns ärg på laddningskontakterna på dockningsstationen eller GOAT. Torka i så fall bort den.
(8) Kontrollera om det finns reflekterande föremål nära dockningsstationen som liknar den vita reflekterande filmen inuti dockningsstationen (t.ex. utfällda paraplyer, starkt reflekterande metallräcken, reflexband, skor och snören av fluorescerande material, reflekterande speglar, reflekterande skyltar m.m.) som leder GOAT fel.
(9) Kontrollera att AI-kameran på framsidan av GOAT är ren.
Om problemet kvarstår kontaktar du ECOVACS kundtjänst.