Varför laddas inte GOAT?

Uppdaterad den 2024/04/15
(1) Kontrollera att dockningsstationen är påslagen, att GOAT är korrekt placerad i dockningsstationen och laddas: Den blå lampan på dockningsstationen pulserar, en röst talar om att den laddas, skärmen visar ”Laddar”.
(2) Tryck in GOAT i dockningsstationen. Vänta tills GOAT säger ”Börjar ladda” och den blå indikatorn på dockningsstationen börjar pulsera.
(3) Kontrollera att laddningskontakterna är rena. Ärg på laddningskontakterna kan göra att laddningen misslyckas.
(4) När batteritemperaturen är ≤ 0 °C eller ≥ 55 °C utlöser batteriet ett skydd mot hög/låg temperatur och laddningen misslyckas. När batteritemperaturen återgår till 3–55 °C försvinner felet och laddningen fortsätter (det finns en viss felgrad i sensoravläsningen)
Om problemet kvarstår kontaktar du ECOVACS kundtjänst.