Vid klippning i manuellt läge meddelar appen alltid att avståndet inte uppfyller kraven och att knivarna inte kan aktiveras.

Uppdaterad den 2024/04/15
Enligt säkerhetsbestämmelserna får avståndet mellan personen och roboten inte överstiga 6 m när roboten fjärrstyrs för att klippa gräsmattan. GOAT begränsar användningsavståndet genom att identifiera styrkan på Bluetooth-signalen. Om den upptäcker att Bluetooth-signalen är otillräcklig slutar den automatiskt att fungera. För att starta igen måste den identifiera Bluetooth-signalen och det kan uppstå en viss fördröjning. Dessutom har olika telefonmodeller olika Bluetooth-styrkor. Försök att komma närmare GOAT när du använder den manuella klippfunktionen. Om knivarna fortfarande inte rör sig kan du prova att använda en annan telefonmodell.