Varför kan inte GOAT ansluta till appen ens efter att nätverksinstallationen är klar?

Uppdaterad den 2024/04/15
(1) Kontrollera om Wi-Fi-ikonen på GOAT-skärmen lyser. Om inte, innebär det att GOAT är bortkopplad från routern. Om Wi-Fi-ikonen på GOAT-skärmen lyser kan det vara fel på routern.
(2) Kontrollera att Wi-Fi-signalen är tillräckligt stark. Prova att slutföra nätverksinstallationen igen efter att du aktiverat Bluetooth.