Hvorfor lader ikke GOAT-klipperen?

Oppdateringdato 2024/04/15
(1) Kontroller at dokkingstasjonen er slått på, at gressklipperen står riktig i dokkingstasjonen, og at den lader: Det blå lyset på dokkingstasjonen «puster». Rapporterer ladestatus via stemme. Skjermen viser «Charging» (Lader).
(2) Skyv gressklipperen tilbake i dokkingstasjonen. Vent til gressklipperen sier «Start Charging» (Start lading) og det blå statuslyset på dokkingstasjonen begynner å «puste».
(3) Kontroller om ladekontaktene er rene. Kobberrust på ladekontaktene kan føre til at ladingen ikke fungerer.
(4) Når batteritemperaturen er ≤ 0°C eller ≥ 55°C, vil batteriet utløse et temperaturvern og ladingen til ikke fungere. Når temperaturen er tilbake til mellom 3–55°C, vil vernet slås av og ladingen fortsette (det finnes en viss feilmargin i sensoravlesningene)
Hvis problemet vedvarer, ta kontakt med kundestøtten til ECOVACS.