Hvorfor lader GOAT-klipperen så sakte?

Oppdateringdato 2024/04/15
(1) Under normale forhold kan GX lade fra 0 til 100 % på rundt 140 minutter. Når batterinivået er under 20 %, vil gressklipperen automatisk returnere til dokkingstasjonen for lading. Når batterinivået når 80 %, vil gressklipperen automatisk fortsette med klippingen. Den lader fra 20 til 80 % på rundt 100 minutter.
(2) Når temperaturen til batteriet i dokkingstasjonen er ≤8°C, fører det til at ladingen tar lengre tid fordi den reduserer ladeeffekten (3–5 timer til fulladet batteri) for å beskytte batteriet.
(3) Batteriet vil forringes etter lang tids bruk, noe som kan resultere i lengre ladetid.
Hvis ingen av de ovenstående scenarioene er aktuelle, ta kontakt med kundestøtten til ECOVACS.