Er det en grense for hvor lenge GOAT-klipperen kan være i drift?

Oppdateringdato 2024/04/15
Det er ikke satt noen grense på driftstimer i programmeringen til gressklipperen. I teorien kan gressklipperen være i drift 24 timer om dagen. Når batterinivået er under 20 %, vil gressklipperen automatisk returnere til dokkingstasjonen for lading. Når batterinivået er på 80 %, vil gressklipperen automatisk dra til stedet den avsluttet klippingen, for å fortsette å klippe. Det anbefales derimot ikke å klippe når det regner eller er mørkt, slik at man får best mulig klipperesultat og ivaretar sikkerheten til dyr.