Hvorfor setter GOAT-klipperen seg ofte fast når den klipper gress?

Oppdateringdato 2024/04/15
(1) Vi anbefaler at du bruker en vanlig gressklipper til å klippe gresset kortere enn 10 cm før gressklipperen settes i gang.
(2) Vi anbefaler at du fjerner gjenstander på gressplenen som kan «fange» gressklipperen, før den settes i gang. Det kan være løvhauger, steiner, leketøy, frukt, løse kabler osv.
(3) Se etter små hull der gressklipperen setter seg fast. Fyll igjen eventuelle hull.
(4) Klipp gresset når det er tørt. Det er større sannsynlighet at gressklipperen setter seg fast når det er vått (du kan slå på regnsensoren og angi en forsinkelse)
(5) Du kan lage fysiske avgrensninger (høyere enn 15 cm) rundt områdene der gressklipperen ofte setter seg fast. Du kan manuelt styre gressklipperen til å klippe disse områdene.