Hvorfor starter ikke GOAT-klipperen å klippe automatisk til planlagt tid?

Oppdateringdato 2024/04/15
Det kan komme av følgende grunner:
(1) Gressklipperen er ikke slått på.
(2) Gressklipperen følger ikke planlagte oppgaver når den er i dyrevern-modus.
(3) Gressklipperen følger ikke planlagte oppgaver når regnsensoren er slått av.
(4) Gressklipperen utfører ikke oppgaver når batterinivået er lavt.
(5) Gressklipperen utfører en manuelt igangsatt midlertidig oppgave.
(6) Det kan være at de planlagte oppgavene ikke er korrekt konfigurert eller lagret. Kontroller i appen.
(7) Kontroller om den valgte tidssonen i appen stemmer med hvor gressklipperen befinner seg.