Jeg bruker funksjonen for planlagte oppgaver, men gresset ikke er ferdigklippet innen den planlagte tiden, eller gresset er ferdigklippet før den planlagte tiden er omme. Hva gjør jeg hvis dette skjer?

Oppdateringdato 2024/04/15
Gressklipperen husker posisjonen den hadde ved slutten av planlagt tid. Når neste planlagte klipping starter, fortsetter den å klippe fra posisjonen den hadde da den sist sluttet. Hvis den er ferdig med å klippe før den planlagte tiden er omme, vil gressklipperen begynne på nytt å klippe inntil den planlagte tiden er nådd.