Hvorfor fjernes klippeprosessen automatisk fra oversikten over planlagte oppgaver?

Oppdateringdato 2024/04/15
(1) Etter at gressklipperen har blitt slått av og startet på nytt, vil klippeprosessen bli fjernet fra oversikten.
(2) Gressklipperen har kjørt en oppgradering av fastvaren (kontroller om stillegående modus er slått på i innstillingene). Den starter automatisk på nytt under oppgraderingen, noe som fører til at klippingen fjernes fra oversikten. (3) Hvis gressklipperen flyttes manuelt, vil gressklipperen registrere det som om den har kommet til et nytt område og starte klippingen på nytt.