Hvorfor dulter GOAT-klipperen borti hindringer?

Oppdateringdato 2024/04/15
Gressklipperen bruker i hovedsak den fremre ToF-sensoren og KI-kameraet til å identifisere hindringer:
(1) ToF-funksjonen for å unngå hindringer støtter tre høydenivåer (≥ 10 cm, ≥ 15 cm og ≥ 20 cm), og den er ikke i stand til å oppdage hindringer lavere enn 10 cm
(2) ToF-funksjonen er ikke i stand til å oppdage hindringer på sidene eller baksiden av gressklipperen.
(3) ToF-funksjonen er ikke god til å oppdage svarte, hvite og gjennomsiktige gjenstander.
(4) Ujevnt underlag kan ha negativ innvirkning på presisjonen til ToF-funksjonen.
(5) KI-gjenkjenningsfunksjonen er for tiden bare i stand til å identifisere noen få hindringer, som pinnsvin. Denne funksjonen må slås på manuelt i appen.
(6) KI-kameraet fungerer ikke bra med dårlig belysning eller på regnfulle dager.