Sanntidsvisningen starter ikke eller det vises ikke noe bilde.

Oppdateringdato 2024/04/15
(1) Wifisignalet kan være for svakt. Kontroller wifitilkoblingen til gressklipperen. Gressklipperen må ha god wifitilkobling for å kunne starte sanntidsvisningen.
(2) Gressklipperen bruker kanskje den ekstra tilkoblingsmodulen, som ikke støtter sanntidsvisning.
(3) Gressklipperen kan være i Bluetooth-modus, som ikke støtter sanntidsvisning.
(4) KI-kameraet kan være blokkert. Fjern det som eventuelt blokkerer kameraene.
Hvis problemet vedvarer, ta kontakt med kundestøtten til ECOVACS.