Jeg flyttet GOAT-klipperen langt unna. Hvorfor utløste ikke dette gressklipperens alarm for å bevege seg utenfor dokkingstasjonens signalområde?

Oppdateringdato 2024/04/15
(1) Kontroller at gressklipperens alarm for å bevege seg utenfor dokkingstasjonens signalområde er slått på i Settings (Innstillinger) – More Settings (Flere innstillinger) – Security Settings (Sikkerhetsinnstillinger)
(2) Nøyaktigheten til GPS-posisjoneringen til gressklipperen har et avvik på 50 meter. Når gressklipperen er langt unna gårdsplassen (150–250 m), vil alarmen automatisk bli utløst.