Jeg løftet GOAT-klipperen. Hvorfor låste den seg ikke og utløste alarmen?

Oppdateringdato 2024/04/15
(1) Kontroller at relevant alarm er slått på i Settings (Innstillinger) > More Settings (Flere innstillinger) > Security Settings (Sikkerhetsinnstillinger). Hvis den ikke er slått på, vil ikke alarmen utløses når gressklipperen er i ventemodus eller oppgaven er avvist.
(2) Hvis gressklipperen løftes mens den er i drift, vil den automatisk forsøke å bevege seg unna i 10 sekunder for å unngå falsk alarm. Deretter vil den etter 10 sekunder automatisk låse seg og utløse alarmen.