Hva gjør jeg hvis jeg har glemt PIN-koden til GOAT-klipperen?

Oppdateringdato 2024/04/15
(1) Hvis gressklipperen er tilknyttet appen, kan du endre PIN-koden ved å gå til Settings (Innstillinger) > More Settings (Flere innstillinger) > Security Settings (Sikkerhetsinnstillinger) > Change PIN Code (Endre PIN-kode) > Forgot My PIN Code (Glemt PIN-koden). Du blir bedt om å skrive inn passordet til kontoen din i ECOVACS HOME-appen.
(2) Hvis gressklipperen ikke er tilknyttet appen, kan du ta kontakt med kundestøtten for å tilbakestille PIN-koden.