Hvorfor kobler ikke GOAT-klipperen seg til appen selv etter at nettverkskonfigureringen er gjennomført?

Oppdateringdato 2024/04/15
(1) Kontroller at wifiikonet på gressklipperens skjerm lyser. Hvis ikke betyr det at gressklipperen ikke er koblet til ruteren. Hvis wifiikonet på gressklipperens skjerm lyser, kan det være en feil med ruteren.
(2) Kontroller at wifisignalet er sterkt nok. Prøv å gjennomføre nettverkskonfigureringen på nytt etter å ha slått på Bluetooth.