Hvordan endrer jeg til og fra sommertid?

Oppdateringdato 2024/04/15
(1) Du kan endre tidssone under Settings (Innstillinger) > More Settings (Flere innstillinger) > Robot Info (Gressklipperinfo) > Time Zone (Tidssone)
(2) Du kan også velge at tidssonen til telefonsystemet skal samsvare med der du bor. Gå til Settings (Innstillinger) > More Settings (Flere innstillinger) > Robot Info (Gressklipperinfo) > Time Zone (Tidssone) i ECOVACS HOME-appen og synkroniser med telefonen.
(3) Når tidssonen er endret, vil endringer i tidspunkter synkroniseres med planlagte økter og logger.