Hvad skal jeg gøre, hvis appen viser, at DEEBOT er blokeret, og rengøringen afsluttes under områderengøring?

Opdateret den 2024/06/17

Hvis døren til området var lukket, da DEEBOT sidst rengjorde området, kan appen vise, at DEEBOT er blokeret, og rengøringen afsluttes, når du vælger dette område til rengøring næste gang.

Løsning: Åbn døren til området, og lad derefter DEEBOT gennemføre en automatisk rengøringscyklus. Prøv derefter at starte områdengøringen igen.

Var denne artikel nyttig?