Hvordan bruger jeg funktionen Kortadministration?
Opdateret den 2024/06/17
Funktionen Kortadministration er først tilgængelig, når kortlægningen er gennemført.
Kortet gemmes automatisk, når kortlægningen er afsluttet. Du kan oprette op til 3 permanente kort og 1 midlertidigt kort. Du kan skifte mellem kortene manuelt.
Åbn appen, og gå til Smart rengøring > Kortadministration for at foretage de relevante indstillinger.
- Indstilling af flere etager
- Hurtig kortlægning
-
Navngivning, sletning, sikkerhedskopiering og gendannelse af kort
(1) Når kortlægningen er gennemført, sikkerhedskopieres kortet automatisk.
(2) Hvis du senere redigerer kortet manuelt (f.eks. ved at indstille virtuelle vægge), men ikke sikkerhedskopierer ændringerne manuelt, gendannes kortet til den oprindelige version, når du gendanner kortet.
(3) Hvis du har sikkerhedskopieret kortet manuelt efter redigeringen, er det denne version, der gendannes, når du gendanner kortet. - Virtuel væg: Tryk på Rediger kort for at indstille en virtuel væg.
Bemærk: Opret ikke virtuelle vægge omkring stationen. DEEBOT sætter arbejdet på pause, mens de virtuelle vægge tilføjes, og genoptager arbejdet, når indstillingen er afsluttet.
- Tæppestrategi
- Områdetype: Rediger kort > Områdetype
- Områdeopdeling: Rediger kort > Områdeopdeling
- Områdesammenlægning: Rediger kort > Områdesammenlægning