Czy rozłączenie Bluetooth lub zamknięcie aplikacji podczas automatycznego tworzenia mapy wpłynie na ten proces?
Updated on 2026/01/26
Nie, nie wpłynie to na proces tworzenia mapy. Wystarczy ponownie włączyć Bluetooth i połączyć się z urządzeniem. Jeśli zamkniesz aplikację, po ponownym zalogowaniu możesz sprawdzić stan tworzenia mapy.