Co dělat, když aplikace hlásí, že je DEEBOT zablokovaný, a úklid se během úklidu oblasti ukončí?
Updated on 2024/06/17
Pokud byly při posledním úklidu dveře do dané oblasti zavřené, může aplikace při příštím spuštění Úklidu oblasti zobrazit upozornění, že je DEEBOT zablokovaný, a úklid této oblasti se ukončí.
Řešení:
Otevřete dveře do dané oblasti a nechte DEEBOT dokončit jeden celý cyklus automatického úklidu. Poté zkuste úklid této oblasti spustit znovu.