Co dělat, když aplikace hlásí, že je DEEBOT zablokovaný, a úklid se během úklidu oblasti ukončí?

Updated on 2024/06/17

Pokud byly při posledním úklidu dveře do dané oblasti zavřené, může aplikace při příštím spuštění Úklidu oblasti zobrazit upozornění, že je DEEBOT zablokovaný, a úklid této oblasti se ukončí.

Řešení:

Otevřete dveře do dané oblasti a nechte DEEBOT dokončit jeden celý cyklus automatického úklidu. Poté zkuste úklid této oblasti spustit znovu.

Was this article helpful?